Leverantörer

Ledstjärnan i vårt arbete är att kunna erbjuda rätt produkt och i rätt tid.

Som fristående ventilationsspecialist, med snart 30 års erfarenhet av branschen, har vi slutit avtal med leverantörer som är ledande inom sitt område.

flaktgroup FLÄKT GROUP
Fläkt Group är en global marknadsledare och samarbetspartner inom energieffektiva ventilations- och luftbehandlingssystem för både komfort- och bostadsventilation samt industriventilation. Företaget förser byggnader med energieffektiva produkter och luftbehandlingssystem för inomhusklimat.
SWEGON
Swegon är en av Europas ledande leverantörer av bra och hälsosamma inomhusmiljöer. Våra ventilations- och klimatlösningar klarar de strängaste kraven på energi och hälsa, för alla typer av fastigheter. Vi skapar världens bästa inomhusklimat för människor och miljö.
Systemair_New SYSTEMAIR
Systemair utvecklar effektiva och energisnåla produkter som ska vara enkla att installera och använda. Komfortventilation omfattar fläktar, ventilationsaggregat, produkter för luftdistribution, luftridåer samt värmeprodukter som används i nyproduktion av byggnader samt vid renovering och ombyggnad.
BEVENT RASCH
Bevent Rasch är ledande tillverkare av ventilationsprodukter för den svenska marknaden och samarbetar med företag på exportmarknaden. Företaget har en uttalad ambition att stå i främsta ledet när det gäller ledorden teknik, kvalitet och support.
REC
REC erbjuder endast typgodkända produkter som är testade och väl dokumenterade. Allt från spjäll och skorstenskomponenter till kompletta ventilationssystem. REC levererar alltid med en mycket hög servicenivå.
HALTON
Halton erbjuder inomhusklimatlösningar för officiella och kommersiella byggnader. Deras lösningar ger mervärde under byggnadens livslängd genom att kvaliteten på inomhusklimatet balanseras med den ekonomiska livslängden.
KBNew KLIMATBYRÅN
Klimatbyrån har levererat utrustning för ventilation i Sverige sedan 1977. Idag omfattar deras sortiment bl a luftdon, kylbafflar, spjäll, mätenheter, ljuddämpare och VAV-lösningar.
FRANKE
Produkterna präglas av god design och gedigen kvalitet. I Frankes produktsortiment hittar du fläktar, diskbänkar, blandare och sopsortering. Företaget har som mål att alltid ligga långt framme i utvecklingen gällande design och kvalitet för nya produktmodeller och material.
ABC VENTILATIONSPRODUKTER
ABC Ventilationsprodukter utvecklar, tillverkar och marknadsför designade takhuvar, galler, spjäll och filterskåp till föreskrivare, entreprenörer och återförsäljare i Sverige. Vi kan också erbjuda produkter i rostfritt i mycket hög kvalitet för tuffare industriella applikationer, marin industri och offshore-sektorn.
EJOT & AVDEL
Ejot & Avdel är specialister på fästteknik. Deras teknikkoncept har hjälpt många företag till nya mer rationella och kostnadsbesparande lösningar.
HAGAB
Hagab är ett företag i luftbehandlingsbranschen. Vi utvecklar och marknadsför produkter såsom brandspjäll, brandgasspjäll , styr- och övervakningsenheter, olika typer av spjäll, ytterväggsgaller, trådnätsgaller, takhuvar, kombihuvar, låghastighetsdon och inspektionsluckor.
STIGLÖV & CO
Vår affärsidé är att tillverka och sälja montagedetaljer till grossister i VVS- och ventilationsbranschen. Detta har vi gjort i snart 30 år.
makita

MAKITA
Makita uppehåller en hög professionell profil och säljs enbart till professionella återförsäljare.

 acetec-logo-primary-tagline-dark (1)

ACETEC
Acetec utvecklar och tillverkar avfuktare, ventilationsaggregat och luftrenare väl anpassade till marknadens krav av högsta kvalitet och miljötänkande som ledord.

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.