Leverantörer

Ledstjärnan i vårt arbete är att kunna erbjuda rätt produkt och i rätt tid.

Som fristående ventilationsspecialist, med snart 30 års erfarenhet av branschen, har vi slutit avtal med leverantörer som är ledande inom sitt område.

FLÄKT WOODS
Fläkt Woods är en global marknadsledare och samarbetspartner inom energieffektiva ventilations- och luftbehandlingssystem för både komfort- och bostadsventilation samt industriventilation. Företaget förser byggnader med energieffektiva produkter och luftbehandlingssystem för inomhusklimat.
SWEGON
Swegon är en av Europas ledande leverantörer av bra och hälsosamma inomhusmiljöer. Våra ventilations- och klimatlösningar klarar de strängaste kraven på energi och hälsa, för alla typer av fastigheter. Vi skapar världens bästa inomhusklimat för människor och miljö.
Systemair_New SYSTEMAIR
Systemair utvecklar effektiva och energisnåla produkter som ska vara enkla att installera och använda. Komfortventilation omfattar fläktar, ventilationsaggregat, produkter för luftdistribution, luftridåer samt värmeprodukter som används i nyproduktion av byggnader samt vid renovering och ombyggnad.
BEVENT RASCH
Bevent Rasch är ledande tillverkare av ventilationsprodukter för den svenska marknaden och samarbetar med företag på exportmarknaden. Företaget har en uttalad ambition att stå i främsta ledet när det gäller ledorden teknik, kvalitet och support.
REC
REC erbjuder endast typgodkända produkter som är testade och väl dokumenterade. Allt från spjäll och skorstenskomponenter till kompletta ventilationssystem. REC levererar alltid med en mycket hög servicenivå.
SVENSKA WESTAFLEX
Westaflex har sedan 1975 tillverkat produkter som transporterar varm och kall luft på ett effektivt sätt. Westaflexgruppen grundades i Tyskland redan på 50-talet och är idag en av världens största tillverkare av metallrör och slangar.
HALTON
Halton erbjuder inomhusklimatlösningar för officiella och kommersiella byggnader. Deras lösningar ger mervärde under byggnadens livslängd genom att kvaliteten på inomhusklimatet balanseras med den ekonomiska livslängden.
KBNew KLIMATBYRÅN
Klimatbyrån har levererat utrustning för ventilation i Sverige sedan 1977. Idag omfattar deras sortiment bl a luftdon, kylbafflar, spjäll, mätenheter, ljuddämpare och VAV-lösningar.
FRANKE
Produkterna präglas av god design och gedigen kvalitet. I Frankes produktsortiment hittar du fläktar, diskbänkar, blandare och sopsortering. Företaget har som mål att alltid ligga långt framme i utvecklingen gällande design och kvalitet för nya produktmodeller och material.
PAROC
Vi bidrar till en hållbar utveckling genom att utveckla energieffektiva lösningar med stenullsisolering som ger människor möjlighet att leva och bo i en trygg och behaglig miljö.
ABC VENTILATIONSPRODUKTER
ABC Ventilationsprodukter utvecklar, tillverkar och marknadsför designade takhuvar, galler, spjäll och filterskåp till föreskrivare, entreprenörer och återförsäljare i Sverige. Vi kan också erbjuda produkter i rostfritt i mycket hög kvalitet för tuffare industriella applikationer, marin industri och offshore-sektorn.
EJOT & AVDEL
Ejot & Avdel är specialister på fästteknik. Deras teknikkoncept har hjälpt många företag till nya mer rationella och kostnadsbesparande lösningar.
HAGAB
Hagab är ett företag i luftbehandlingsbranschen. Vi utvecklar och marknadsför produkter såsom brandspjäll, brandgasspjäll , styr- och övervakningsenheter, olika typer av spjäll, ytterväggsgaller, trådnätsgaller, takhuvar, kombihuvar, låghastighetsdon och inspektionsluckor.
STIGLÖV & CO
Vår affärsidé är att tillverka och sälja montagedetaljer till grossister i VVS- och ventilationsbranschen. Detta har vi gjort i snart 30 år.
crenna CRENNA
Crenna är en av Sveriges ledande tillverkare av ventilationslösningar. Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda högsta material- och konstruktionskvalité.
makita

Makita
Makita uppehåller en hög professionell profil och säljs enbart till professionella återförsäljare.

EKOvent

EKOVENT  
Ett av Sveriges ledande företag inom ventilation med över 40 års erfarenhet. De utvecklar, tillverkar och säljer produkter för brandskydd, komfortventilation och industriventilation. Grundpelaren för  verksamheten är miljövänliga, energieffektiva produkter med hög kvalitet och lång livslängd.

Kommentarsmöjligheter för detta inlägg är stängda.